✔️ BESTÄLL INNAN KL. 12 SKICKAS SAMMA DAG          ✔️ BETALA MED KLARNA, MASTERCARD, SWISH & VISA          ✔️ MER ÄN 700 EFFEKTIVA PRODUKTER

Fladdermöss

Fladdermus väljer att bo i hus på grund av sina belägenheter nära områden med rikligt med föda och på grund av husens möjligheter som uppehållsplats samt yngelplats. Fladdermus gnagar inte i isolationen eller träverket. I tillfällen av att besvären inte kan avhjälpas, kan det vara situationer där utslussning av fladdermöss kan vara en möjlighet. Det är dock viktigt att försäkra sig om att det finns alternativa yngel- och rastområden för fladdermusen. Dessutom kan utslussning endast företas under bestämda perioder på året, nämligen under början av maj och igen från slutet av augusti till början av september. Utslussning får inte företas under den mellanliggande yngeltiden, då man riskerar att ungarna dör av svält, varefter de kommer att ruttna och stinka illa. Under vinterhalvåret kan fladdermössen ha gått i ide på vinden och får därför inte störas.

Fladdermus inomhus?

Skulle en fladdermus förvilla sig in i huset, kan man använda en skolåda eller en papplåda m.m. Lådan läggs över fladdermusen, en kartongbit eller liknande skjuts in under lådan. Fladdermusen släpps fri igen genom att vippa locket - som ses på ritningen.

LÄS MER HÄR

SKADEDJURSstopp A/S

Org.nr. 27066577

Du kan förvänta dig det

✔ Beställ före kl. 12 på vardagar skickas samma dag

✔ Svara på e-post inom 6 timmar i kundeservice tid

✔ Du har 14 dagars returrätt på dina varor

Hitta oss på Facebook - SkadedjursStopp

Titta på våra videor - Youtube

Om företaget 

Skandinaviskt familjeföretag, etablerat 2005. Nordens största webshop mot skadedjur. Stort utbud av fällor, sprayer och mycket mer - mot allt från möss till silverfiskar.

   Läs mer

Om du har några frågor rekommenderas att du kontaktar oss via e-post.

Lager endast i Danmark kommer senare i Sverige.