✔️ BESTÄLL INNAN KL. 12 SKICKAS SAMMA DAG          ✔️ BETALA MED KLARNA, MASTERCARD, SWISH & VISA          ✔️ MER ÄN 700 EFFEKTIVA PRODUKTER

Träförstörande Svampar

Vad kan mögelsvampar betyda för huset? Mögelsvamp bryter inte ner träverket i bostaden, så som exempelvis äkta hussvamp gör. Mögelsvampar i bostaden kan därför inte leda till att byggnaden kan bryta samman. Men mögelsvamparna är dock inte heller helt ofarliga för ditt hus. De kan t.ex. ge fula och illaluktande missfärgningar på väggarna, som nästan är omöjliga att avlägsna.

Var i bostaden kan du vanligtvis hitta mögelsvampar? Du hittar dem normalt i badrum, som inte vädras ut tillräckligt ofta. De sitter ofta i mjuka fogar i övergången mellan golv och vägg eller på väggar och tak. I fuktiga och dåligt isolerade bostäder kan mögelsvamparna växa på väggar och tak eller bakom möbler, t.ex. bakom skåp och bokhyllor som står mot en kall yttervägg. Mögelsvamparna kan även sitta dolda bakom tapeter eller inne i väggen bakom spånskivor och liknande väggbeklädnader. Även i nya bostäder kan mögelsvamp finnas, om det är fuktigt. I källare och på vindar kan mögelsvamparna hittas på träkonstruktioner och väggar där det är fuktigt.

Vad är orsaken till att det finns mögelsvamp i bostaden? I äldre, kalla bostäder kan det finnas mögelsvamp på grund av fukt från en gammal vattenskada. Det kan exempelvis vara ett otätt tak eller vattenrör. Kalla, dåligt isolerade hus kan också vara fuktiga, utan att det är någon egentlig vattenskada. Fukten i luften har nämligen tendens att kunna sätta sig på kalla väggar som kondens.

Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

SKADEDJURSstopp A/S

Org.nr. 27066577

Du kan förvänta dig det

✔ Beställ före kl. 12 på vardagar skickas samma dag

✔ Svara på e-post inom 6 timmar i kundeservice tid

✔ Du har 14 dagars returrätt på dina varor

Hitta oss på Facebook - SkadedjursStopp

Titta på våra videor - Youtube

Om företaget 

Skandinaviskt familjeföretag, etablerat 2005. Nordens största webshop mot skadedjur. Stort utbud av fällor, sprayer och mycket mer - mot allt från möss till silverfiskar.

   Läs mer

Om du har några frågor rekommenderas att du kontaktar oss via e-post.

Lager endast i Danmark kommer senare i Sverige.