Nattaro Safe® tejp - 12 meter

Nattaro Safe® tejp - 12 meter

Art.nr:

Fångande och förebyggande skydd mot vägglöss

Den patenterade vägglösstejpen Nattaro Safe® erbjuder både skydd och långtidsbehandling av vägglöss.

Tejpen kan monteras på en sängram eller på insidan av golvlister för att döda alla vägglöss som kommer i kontakt med den. Till skillnad från hur majoriteten av befintliga skadedjursbekämpningsprodukter fungerar är detta en proaktiv åtgärd för alla som vill skydda sig mot vägglöss, till exempel privata hushåll, bostadsrättsföreningar och skadedjursföretag.

• Lätt att montera under och runt sängen
• En effektiv förebyggande sköld i utsatta miljöer
• Det perfekta komplementet till konventionell skadedjursbekämpning

  • Köp 4 för 569,05 kr 455,24 kr varje och Spara 5%
  • Köp 10 för 539,10 kr 431,28 kr varje och Spara 10%

Beskrivning / Nattaro Safe® tejp - 12 meter

Köp Nattaro Safe® tejp - 12 meter. Effektiv tejp för användning på sängramar och sängbottnar. Räcker till ca. en dubbelsäng. Vägglösskontroll.

EN ENKEL, EFFEKTIV LÖSNING PÅ ETT ALLVARLIGT PROBLEM
Forskning visar att nio av tio vägglössangrepp börjar i våra sängar och att insekternas tillväxthastighet är exponentiell. Nattaro Safe bryter vägglösens livscykel för att säkerställa att deras ankomst aldrig utvecklas till ett stort problem. Tack vare sin design är produkten lätt att passa där den behövs, oavsett om den är under sängen, på eller bakom golvlister, sänggavlar och så vidare. Använd Nattaro Safe förebyggande och efter behandling för att förhindra återkommande problem.

Hur Nattaro Safe® dödar vägglöss
Nattaro Safe® kommer på en tejprulle som är konstruerad med en självhäftande baksida och en insida täckt med den aktiva substansen kiselgur (DE). Kiselgur är en naturlig förening som absorberar och förstör den skyddande vaxbeläggningen av vägglöss, vilket resulterar i att skadedjuret torkar ut och dör. DE är en naturprodukt gjord av fossiliserade kiseldioxidalger och är inte skadlig för människor eller husdjur vid kontakt. Genom designen av vår vägglösstejp skapar Nattaro Safe® en miljö som tilltalar vägglössen, en mörk och stängd papperstunnel med snygga springor att gömma sig i. Insidan innehåller ett tunt lager av kiselgur som dödar vägglössen.

Extremt effektiv - naturlig substans

Vi har genomfört experiment på hur lång tid det tar för en vägglöss att dö när den kommer i kontakt med DE i Nattaro Safe®. Våra livscykeltester visade att Nattaro Safe effektivt förhindrade uppkomsten av vägglössangrepp. Inom två veckor utrotades de konstgjorda attackerna, vardera initierade av 10 honor och 10 män. Vi drar slutsatsen att Nattaro Safe effektivt förhindrar uppbyggnaden av nya populationer tack vare störningen av vägglössens livscykel genom att effektivt döda både nymfer och vuxna. Genom forskning har vi kommit att upptäcka precis rätt mängd DE att använda för att döda vägglöss, eftersom ett för tjockt lager kommer att stöta bort dem istället. Den stora fördelen med DE är att vägglöss inte kan utveckla resistens mot det, till skillnad från kemiska bekämpningsmedel.

Långvarigt skydd mot vägglöss

Nattaro Safe® kan stå kvar i 24 månader och längre innan den behöver bytas ut. Defekta eller förlorade delar kan bytas ut kontinuerligt. Så länge dammet inuti tejpen är rent och torrt fortsätter det att ha en uttorkande effekt. Då produkten normalt placeras i sängen kan slitage förekomma och vi rekommenderar att den besiktigas och eventuellt byts ut löpande. Nattaro Safe® är lätt att applicera och finns i 12 meters eller 30 meters förpackningar som kan skäras till valfri längd innan de placeras på sängar, bakom sänggavlar och andra möbler.

Nattaro Safe® är en patenterad produkt utvecklad och tillverkad i Sverige.

Nattaro Safe ® är:
- Proaktiv/konstant
- Effektiv
- Giftfritt
- Långvarig
- Lätt att installera
- Diskret och luktfri
- Miljövänlig

hopsättning
Nattaro Safe fäster bäst på trä och metall men fungerar även på ytor av textil, plast mm.

• Var extra uppmärksam på monteringen i sängens hörn
• Använd en sax för att klippa längderna
• En del pulver kommer alltid att falla ut under installationen, detta försämrar inte produktens effektivitet
• Det finns ingen anledning att inspektera insidan av tejpen
• Byt ut saknade eller trasiga delar regelbundet

Mer information

SKU4425
Hela förpackningen10
Vikt0.200000
VarumärkeNATTARO LABS
AlternativBrun
Storlek12 meter
ProdukttypFälla, Tejp
MaterialPapper/Papp
Effekt motVägglöss
AnvändningsplatserInomhus