Bait Gun Extender

Bait Gun Extender

Art.nr:

KÄMP PASSAD MED PRECISION OCH EFFEKTIVITET!

Denna produkt är designad för att vara en effektiv och lättanvänd förlängning av alla befintliga betespistoler på marknaden, som används för att bekämpa ett brett utbud av skadedjur inklusive myror, skäggiga drakar, nattfjärilar, klaseflugor och många andra.

Viktigt: Pistol och gel ingår ej

 

Beskrivning / Bait Gun Extender

Bait Gun Extender är speciellt utformad för att fungera som en förlängning för betespistoler. Denna förlängning gör att användaren kan stå upprätt och nå svåråtkomliga ställen, såsom hörn, under bord och i höjder.

Flexibel användning: Produkten kan användas med olika typer av gel som är speciellt utformade för att bekämpa specifika skadedjur. Det enkla utbytet av gel i betespistolen gör det möjligt att växla mellan olika typer av gift, beroende på den specifika skadedjursbekämpningsuppgiften.
Robust konstruktion: Bait Gun Extension är designad för att vara robust och hållbar, vilket gör den lämplig för både professionella och privata användare. Dess metallkonstruktion och den starka PETG-plasten säkerställer långvarig användning och pålitlig prestanda under en mängd olika förhållanden.

För att använda Bait Gun Extender måste den fästas på spetsen av en befintlig betespistol med ett enkelt klicksystem. Användaren placerar helt enkelt ena änden av förlängningen mot spetsen på betespistolen och vrider sig tills den griper in. Detta säkerställer en säker och stabil montering som gör att användaren kan arbeta effektivt och exakt. När Bait Gun Extender är monterad kan användaren fästa den önskade typen av gel på den andra änden av förlängningen och spraya den effektivt på önskade områden. Den justerbara doseringsmekanismen ger användaren full kontroll över mängden gel som appliceras, vilket säkerställer ekonomisk och effektiv användning av giftet.

Mer information

SKU1103008267
Vikt450.000000
VarumärkePest-Stop
AlternativSilver
Storlek104 cm
ProdukttypTillbehör
MaterialMetall, Plast

Relaterade produkter

SX Bait Gun
Pris inkl. skatt
Pris ekskl. skatt
449,00 kr 359,20 kr

Art.nr:

Drax Gun Doseringspistol til Maxforce/Advion
Pris inkl. skatt
Pris ekskl. skatt
599,00 kr 479,20 kr

Art.nr:

Trinol Bait gun til Advion/Maxforce
Pris inkl. skatt
Pris ekskl. skatt
389,00 kr 311,20 kr

Art.nr: