Musfällan Mjölner

Musfällan Mjölner

Art.nr:

Effektiv och användarvänlig musfälla - inspirerad av Thors hammare

Mjølner-musfällan är ett effektivt och säkert sätt att fånga möss. Fällan är tillverkad av högkvalitativ plast och är mycket enkel att använda. Placera helt enkelt ett bete i fällan och ställ ut det i området där du har sett möss. När musen försöker nå betet kommer fällan att utlösas och musen kommer att avlivas på ett humant sätt.

Fördelar med Mjølner-musfällan:
- Robust för många års användning
- Nordisk design tillverkad i Sverige
- Minimerar onödigt lidande för möss
- Godkänd av Naturvårdsverket
- Tillverkad av 100% högkvalitativ och återvunnen plast
- ISO 10990 godkännande

Om du letar efter ett effektivt och säkert sätt att bekämpa möss, då är Mjølner-musfällan det perfekta valet för dig.

Beskrivning / Musfällan Mjölner

Köp Musfällan Mjölner. Effektiv musfälla inspirerad av åskgudens hammare. Blågul snäppfälla med enkel och enkel manövrering.

Tillverkarens beskrivning:
Effektiv slagfälla med världspatenterad teknik. Säker för barn och husdjur. Godkänd av Naturvårdsverket för möss upp till 40 g.

Mössen lockas till fällan med Mjölners unika Care-tec®-lösning. Lift-tec® ser till att fällan släpps först när de står med båda frambenen framför betet och lyfter på locket. Mössen dör omedelbart.

Hur man använder Mjølner-musfällan

Mjølner-musfällan är ett effektivt och säkert sätt att fånga möss. Den är lätt att använda och kan användas av alla, inklusive barn och husdjur.

Lägg bete i fällan: Betet kan vara jordnötssmör, bacon eller annan mat som mössen gillar.Du kan också köpa bete som är speciellt framtaget för musfällor. Fällan är aktiv när det gula locket på beteshålet är stängt och avtryckaren trycks upp, som visas på bilden på denna sida.

Ställ fällan: Placera fällan längs väggar eller på andra ställen där du har sett möss. Du kan också använda indikatorfällor, som är kartongbitar som mössen gnager på i jakt på mat.

Möss fångas: När musen kommer till fällan kommer den att attraheras av betet. Musen kommer att försöka nå locket och i det ögonblicket kommer fällan att utlösas och musen kommer att fångas.

Rengöring och byte: Fällan är tillverkad av hård PVC-plast som är lätt att rengöra. Ta bort musen från fällan, rengör den och sätt tillbaka fällan. För att öka chansen att fångas bör du hantera rengjorda fällor med handskar, eftersom musen annars kan känna lukten av människan som har rört vid fällan.

Varningar

Håll fällan borta från barn. Musfällan är utformad för att aktiveras endast av möss som når betet. Den bör dock inte hanteras av barn, eftersom det alltid finns risk för skador vid hantering av en råttfälla.

Kontrollera fällan regelbundet. Kontrollera fällan dagligen och töm fällan omedelbart om den fastnar. Det finns risk för dålig lukt om musen ligger död en längre tid.

Mer information

SKUmus77
Vikt0.050000
VarumärkeHTA
FärgBlå
ModelMusfällan Mjölner
Storlek55 x 50 x 135 mm
ProdukttypFälla
MaterialPlast, Stål
Effekt motMus
Kan användasInomhus, Utomhus, Runt byggnader

Relaterade produkter

Lokkemiddel Mus Og Rotter 2x3gr.
Pris inkl. skatt
Pris ekskl. skatt
59,00 kr 47,20 kr

Art.nr:

Lokkemad Choco (200 g) | Goodnature
Pris inkl. skatt
Pris ekskl. skatt
117,00 kr 93,60 kr

Art.nr: