Myrra för uttorkning 100 ml

Myrra för uttorkning 100 ml

Art.nr:

Under sommarmånaderna spenderar man gärna så mycket tid som möjligt på uteplatsen i trädgården

Något du sällan vill är att spendera tid mitt i en myranvasion, och den här produkten hjälper dig att stoppa myror som samlas i närheten av ditt hem. Med Myrr till uttattning kan du äta även där du inte längre ser myrorna.

Lös gåtan med ett gediget detektivarbete där du följer myrorna för att hitta in- och utgångar till huset. Häll försiktigt i Myrras långtidsverkande myrradelar som du spottat ut med vatten och luta dig sedan tillbaka.

Blir man inte av med myrorna direkt kan man vänta tålmodigt på att kontrollen sprider sig eftersom myrorna får det när de går in och ut ur korridorerna.

✔️ Vattna ut
✔️ Går ner för kärrgångarna
✔️ Med långtidseffekt

Innehåll: Deltametrin 7,5 g/l

Miljöfarlig

Varning

  • H410 Mycket giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
Download filer
pdf
(Storlek: 274.6 KB)

Beskrivning / Myrra för uttorkning 100 ml

Köp Myrra till detonation 100 ml. Bli av med myranvasion nära ditt hem med Myrr. Långverkande myrdel som späds ut med vatten.

1. Se till att låset är ordentligt påsatt, tippa sedan försiktigt flaskan och låt vätskan rinna in i den inbyggda doseringsmattan.
2. Om du behöver minska vätskan för rätt dosering, vinkla flaskan bakåt så att överskottsvätskan kan rinna tillbaka i flaskan.
3. Ställ flaskan upprätt igen, tryck och vrid samtidigt för att öppna flaskan.
4. Häll den fyllda vätskan i kannan (tryck inte på flaskan) och skruva på locket igen.

Sedan använder du Myrra till dränering

Först och främst måste du se till att locket sitter ordentligt på så att du inte spiller ut allt på en gång. Tippa sedan försiktigt ned bekämpningsmedlet i doseringsmattan som är inbyggd i flaskan. Det går alldeles utmärkt att tippa tillbaka flaskan åt andra hållet om du råkar överskrida den planerade dosen. Du blandar sedan den mängd du vill genom att öppna flaskan och hälla upp innehållet i en kanna där du har rätt mängd vatten. För effektiv bekämpning måste du blanda 20 ml myrlösning med 5 liter vatten – vilket också är en tillräcklig mängd för att utrota en myrkoloni. Se till att distribuera innehållet över alla poster du hittar. På så sätt ökar du chanserna att hela dödsboet utrotas genom att minimera antalet in- och utgångar som inte fått myragenten ansökt.

Försiktighet vid användning

Barn och husdjur kan komma in i området när produkten har torkat. Gå inte på det behandlade området förrän det är torrt. Applicera inte produkten om regn förväntas inom 24 timmar. Applicera inte produkten på ätbara växter eller på områden där ätbara växter odlas.

Katter är mycket känsliga för komponenten deltametrin och kattägare bör därför använda Myrr D, Myrr till uttattning och Myrr Spray med extra försiktighet.

Mer information

SKU86601399
Vikt0.100000
VarumärkeSBM Life Science AB
AlternativVit
ModelMyrr till utvattning - Protect Home
Storlek100 ml
ProdukttypPulver, Utvattning
MaterialVätska
FaremærkerMiljöfarlig
Effekt motMyror
AnvändningsplatserUtomhus, Runt byggnader