T-Rex iQ® råttfälla

T-Rex iQ® råttfälla

Art.nr:

T-rex råttfälla med inbyggd Bell IQ-sensorteknik

Integrerat batteri som ger minst 3 års livslängd (garanterat). Bell IQ sensorteknologi är ett system som registrerar och samlar in gnagaraktivitet och överför informationen till en app – som du kan styra på din telefon.

Få full överblick över all aktivitet när du kommer till platsen.

  • Köp 5 för 439,20 kr 351,36 kr varje och Spara 10%
  • Köp 10 för 414,80 kr 331,84 kr varje och Spara 15%

Beskrivning / T-Rex iQ® råttfälla

Köp råttfällan T-Rex iQ®. Smart och effektiv råttfälla som via Bluetooth® meddelar dig via app när det finns en fångst. För proffs och privatpersoner.

Fördela med T-REX iQ® råttfälla

Både privatpersoner och skadedjursbekämpare kommer nu att kunna placera ut T-REX iQ®-fällor på svåråtkomliga ställen – och samtidigt inte behöva en grill eller liknande för att kontrollera om det finns en fångst eller inte.

Varje T-REX® iQ® råttfälla kommer med ett helt integrerat batteri, patenterad sensor och antenn som är vatten- och väderbeständig. Sensorerna samlar in tidsstämplar för gnagaraktivitet och kommunicerar via Bluetooth ® -teknik till Bell Sensing-appen.

T-REX® iQ® har samma våldsamma fångstkraft som den vanliga T-REX®-fällan är känd för. Med sina patenterade sammankopplade tänder gör den det praktiskt taget omöjligt för råttan att flyga. Utrustad med en avtagbar beteskopp som kan dras ut. Bägaren fylls med ett lockbait och sätts in igen utan att fällan kan knäppa.

Mer information

SKU170897
Hela förpackningen5
Vikt0.300000
VarumärkeTrinol
AlternativSvart
ProdukttypFälla
MaterialPlast
Effekt motRåttor
AnvändningsplatserInomhus, Utomhus, Runt byggnader, Utomhus/ övertäckt